Pressen skrev om medlemsrestauranter
Dansk  Italiano  English





     

 

Pressen skrev om medlemsrestauranter

Berlingske, Søren Frank, Il Grappolo Blu, januar 2005

Manden, der elsker Brunello, Gildo Russo, fik overrakt den årlige Brunello-pris i Montalcino for sin indsats for vinen.

 

Nordjyske Stiftstidende, Dorthe Geertsen, Il Mulino, december 2004

4 stjerner ud af 6.

Kunne uden skade leve bedre op til sin status som italiensk restaurant.

 

Nordjyske Stifstidende, Max Melgaard, 14. oktober 2004, Azzurra, Aalborg

I rucolaens højborg. 3 ud af 6 stjerner. + et "hjerte" for valuta for pengene

Italiensk mad som vor mamma lavede den.

 

DR 2, Mik Schacks Hjemmeservice, 6. oktober 2004:

Alle ved, at det italienske køkken er uhyre simpelt, hvorfor er der så stor forskel på de italienske spisesteder. Mik Schack har inviteret 2 italienske restauratører i køkkenet; fra den gode Al Casaletto i Taastrup og den fornemme og eksklusive Era Ora fra Christianshavn til en debat om forskellene.

 

Nordjyske Stiftstidende, Bent Stenbakken, april 2004, Fellini, Aalborg:

5 stjerner ud af 6.

En bid af selve Italien!

Italiensk mad til overkommelige priser på stilfuld og godt besøgt restaurant.

 

Politiken, Helle Brønnum Carlsen, Il Grappolo Blu, København

4 kokkehuer ud af 5.

Ukrukket, autentisk italiens. Serverer stadigt noget af det bedste italienske, man kan få i byen.

 

Nordjyske Stiftstidende, Dorte Geertsen, marts 2004, SanGiovanni, Aalborg:

5 stjerner ud af 6.

Godt gået Giovanni!

Ordentlige råvarer og god tid gør underværker på italiensk restaurant. Vi kvitterer SanGiovannis gennemarbejdede enkelthed med 5 flotte, nede-på-jorden stjerner.

 

Well Done, Martin Tiedemann, januar 2004, Era Ora, København

Italiensk for viderekomne. 1 stjerne i Guide Michelin. Servering, kreativitet og kogekunst af højeste karat

 

 

 

 
  Associazione Italiana Ristoratori, A.I.R.
Tlf. +45 40 63 80 50
Email: a-i-r@a-i-r.dk
c/o SanGiovanni
Vesterbro 46
DK-9000  Aalborg